Новини

Круглий стіл USAID AGRO

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 16.11.2023

1Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО. Викладачі кафедри геоматики, землеустрою та агроменеджменту прийняли участь у круглому столі CIVITTA, AEQUO та EasyBusiness за сприяння Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) розпочинають проєкт з аналітичної підтримки адаптації законодавства України у відповідність до права ЄС та міжнародного досвіду.

читати далі>>>


ПОСВЯТА ПЕРШОКУРСНИКІВ У СТУДЕНТИ 2023!

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 30.10.2023

пКафедра геоматики, землеустрою та агроменеджменту провела посвяту у студенти першокурсників. Посвята у студенти — це незабутня подія для кожного студента. Головна мета заходу — познайомити студентів між собою та куратором, викладачами кафедри, залучити до активного і цікавого відпочинку та здорового способу життя.

читати далі>>>


КОНФЕРЕНЦІЯ «НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГЕОДЕЗІЇ, ЗЕМЛЕВПОРЯДКУВАННІ ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННІ»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 26.10.2023

ц26 жовтня 2023 р. викладачі кафедри геоматики, землеустрою та агроменеджменту: Р.І. Беспалько, Т.В. Гуцул та І.І. Казімір прийняли участь у ІХ Міжнародній науково-практичній конференції «Нові технології в геодезії, землевпорядкуванні та природокористуванні» із доповіддю «Оптимальні напрями розвитку картографії, картографічного виробництва та цифрової фотограмметрії у післявоєнний час». В доповіді було наведено пріоритетні напрями післявоєнного картографування території України.

читати далі>>>


Приймаємо хвилю від Національного авіаційного університету

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 26.10.2023

йУ нашому університеті, на кафедрі геоматики, землеустрою та агроменеджменту Навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів студенти не лише здобувають спеціальність землевпорядника, але й навчаються просторовому планування територій громад, використовуючи методичні матеріали від Програми USAID АГРО (https://www.facebook.com/usaid.agro).

читати далі>>>


КОНФЕРЕНЦІЯ ГЕОПРОСТІР 2023

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 24.10.2023

і18 жовтня 2023 р. к.техн.н., доц. кафедри геоматики, землеустрою та агроменеджменту Тарас ГУЦУЛ та завідувач кафедри, д.техн.н, проф. Руслан БЕСПАЛЬКО виступили із спільною доповіддю на 5-ій міжнародній науково-практичній конференції «ГЕОпростір 2023» присвяченій Інфраструктурі геопросторових даних: геоінформаційному забезпеченню містобудування та відновлення України.

читати далі>>>


АТЛАС ЗАБОЛОТІВЩИНИ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 24.10.2023

ссНаприкінці жовтня за авторством здобувача другого магістерського рівня вищої освіти зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», ОП «Землеустрій та кадастр» буде надруковано картографічне видання – Атлас Заболотівщини. Зазначений картографічний твір є додатком та реальною апробацією результатів кваліфікаційної магістерської роботи за темою «Науково-методичні основи тематичного картографування засобами ГІС-технологій (на прикладі Заболотівської ТГ)».

читати далі>>>


Заняття в Департаменті містобудівного комплексу

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 10.10.2023

10 жовтня 2023 р. асистент, викладач кафедри геоматики землеустрою та агроменеджменту, Гончерюк Олеся Михайлівна провела заняття з дисципліни Організація землевпорядних робіт для студентів 205 групи, спеціальності 193 Геодезія та землеустрій (ОП "Землеустрій та кадастр") на базі Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради...

читати далі>>>


Soft skills навички на платформі Prometheus

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 28.09.2023

zSoft skills – особисті характеристики, завдяки яким людина може успішно взаємодіяти в команді під час розв’язання будь-яких робочих питань. Дослідницька компанія Wonderlic встановила, що 93% роботодавців вважають такі навички суттєвими в процесі працевлаштування.

читати далі>>>


«Основи землеустрою та організації території»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 27.09.2023

Видано навчально-методичний посібник «Основи землеустрою та організації території»

Викладачами кафедри к.т.н., доц. Гуцулом Тарасом Володимировичем та к.с-г.н, асист. Мирончук Катериною Василівною опубліковано навчально-методичний посібник «Основи землеустрою та організації території».  У виданні наведено основні поняття та положення землеустрою. 

читати далі>>>


Участь у Міжнародній конференції

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 08.07.2023

7 липня 2023 р. на базі Одеського державного аграрного університету відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку геодезії, землеустрою та природокористування». Організаційно конференція працювала за 4 актуальними напрямами: 1. Сучасні виклики топографо-геодезичної діяльності в Україні. 2. Просторовий розвиток територіальних громад: проблеми та шляхи їх вирішення. 3. Кадастр, оцінка та моніторинг земель. 4. Еколого-економічні проблеми природокористування в умовах воєнного стану.

читати далі>>>