Новини

40 днів тому відійшла у вічність людина щирої душі та відкритого серця – Га­лина Павлівна Славетна

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 11.04.2022

Все її життя було пов’язане з біологічним факультетом Чернівецького національного університету. Тут вона навчалась як студентка, потім тривалий час працювала в проблемній науково-дослідній лабораторії, а пізніше – ме­тодистом методичного кабінету.  Відповідальна, дисциплінована, охайна і скрупульозна – такою запам’ятали її співробітники.

Народилася Галина Павлівна 20 березня 1947 року у Чернівцях у районі  відомому серед місцевих жителів як Хабатівка. Згадувала як з кошиком наповненим  пелюстками квітів йшла вона до греко-католицької церкви на маївку, а також якою великою подією в її житті стало перше причастя. Цей вогник віри вона трепетно пронесла у своєму серці до останньої хвилини  життя. Її любили викладачі та студенти. Завжди привітна, з неодмінною усмішкою, з витонченим почуттям гумору. Вона ніколи не нарікала на життєві проблеми, ніколи не судила інших людей, ніколи не виявляла негативних емоцій. Навпаки, до неї йшли за підтримкою і порадою. Мала особливий хист до кулінарії і дарувала друзям і знайомим смачні, надзвичайної краси торти та солодощі. Любила квіти і вони оживали лише від дотику її рук.  

Галина Павлівна  прожила чудове світле життя в гармонії з собою і всесвітом, випромінюючи глибинну мудрість, любов та величний спокій. Світлий спомин про її добрі земні справи назавжди залишиться в серцях усіх, хто її  знав.