Новини

До уваги студентів І курсу

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 08.09.2017

З 31.08.2017 року всі студенти першого курсу зареєстровані на сервері Електронного супроводу навчання. До Ваших послуг матеріали у електронній формі з усіх предметів, система он-лайн тестування, електронний журнал з кожної дисципліни і т.п.

Від сьогодні, у Вас є доступ і до "Персонального кабінету студента"  зі всіма його можливостями. Крім студентської поштової скриньки, Вам доступні наступні сервіси: повний пакет Office Online, хмара OneDrive, Azure Active Directory Basic для EDU, School Data Sync, Stream для Office 365, Microsoft Teams, Microsoft StaffHub, Flow для Office 365, PowerApps для Office 365, Azure Rights Management, Microsoft Forms, Microsoft Planner, Sway, Керування мобільними пристроями для Office 365, Yammer для Academic, Skype для бізнесу, SharePoint для навчальних закладів, Exchange Online.


Кількість ліцензійних програмних продуктів, які будуть доступні для Вашого користування протягом періоду навчання, постійно збільшується. Приємного та ефективного Вам користування.

Реєстраційні дані для доступу на сервер "Електронного супроводу навчання" та "Персонального кабінету студента" у кураторів Ваших академічних груп. У разі виникнення проблем з доступом, прохання звертатись до кафедральних адміністраторів.