Новини

ІІ тур профорієнтаційних олімпіад вступників 2020 року з біології та з хімії

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 07.05.2020

Для участі необхідна реєстрація через заповнення Google-форми за  посиланням https://forms.gle/hTEwWVA3zHzCPUWb9

11 травня, в понеділок, відбудеться ІІ тур олімпіад для вступників з біології та з хімії. До участі, окрім учасників І туру, які успішно виконали завдання, запрошуються призери ІІ етапу (міського, районного) Всеукраїнської олімпіади з відповідних предметів та учасники ІІ етапу (обласного) Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України з відповідних секцій.

Нагадаємо, що відповідно до Умов прийому на навчання до закладів вищої освіти  України та Правил прийому до Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича в 2020 році, учасникам другого туру Олімпіади, які набрали не менше 90 відсотків балів на другому етапі, нараховуються 20 додаткових балів до одного з предметів сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання (але загальна сума балів з предмету не перевищує 200 балів) при розрахунку конкурсного бала для вступу в університет. .

Для участі необхідна реєстрація через заповнення Google-форми за  посиланням https://forms.gle/hTEwWVA3zHzCPUWb9

 

Надалі Вам буде розіслане запрошення на відео-зустріч в Google Meet, на якій будуть безпосередньо оголошені завдання ІІ туру.