Новини

На 57-му році життя відійшов у вічність наш колега

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 25.07.2015

З почуттям глибокої скорботи повідомляємо, що 24 липня 2015 року на 57-му році життя відійшов у вічність наш колега ‒ доцент кафедри хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції Влодарчик Роман Петрович. Перестало битися серце педагога, організатора та науковця, справжнього громадянина і патріота, люблячого чоловіка, турботливого батька, добропорядного сім’янина, високодуховної й моральної людини. Не можливо знайти слова, які б могли розрадити смуток всіх, хто знав його.

Роман Петрович у 1981 році закінчив навчання на хімічному факультеті ЧДУ. Через п’ять років закінчив аспірантуру за спеціальністю „фізична хімія”. У 1996 році захистив кандидатську дисертацію. Його доробок містить понад 50 публікацій, 4 авторські свідоцтва, низку навчально-методичної літератури, серед якої підручник з грифом МОН України.

Колектив кафедри висловлює найщиріші співчуття родині, дружині, близьким та друзям. Молимось за душу Романа Петровича. Нехай ніколи не згасає пам'ять у серцях тих, хто знав, любив і поважав цю порядну, прекрасну, мужню, нескорену долею людину.

Світла пам'ять і Царство Небесне!!!