Новини

Підсумкове засідання студентської наукової конференції

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 28.04.2023

27 квітня 2023 року в Червоній залі відбулося підсумкове засідання щорічної Студентської наукової конференції Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

У роботі конференції взяли участь студенти різних спеціальностей та курсів, які продемонстрували свої здобутки у науково-дослідній діяльності.

Цьогоріч навчально-науковий інститут біології, хімії та біоресурсів представляли троє студентів. Студентка 4 курсу спеціальності "Біотехнологія та біоінженерія" кафедри молекулярної генетики та біотехнології Анна Волкова (науковий керівник - асистент Олександр Череватов) представила доповідь на тему: "Молекулярно-генетична ідентифікація порід бджоли медоносної (Apis mellifera L.)", студентка 5 курсу спеціальності "Екологія" кафедри екології та біомоніторингу Тетяна Осадчук (науковий керівник - професор Марія Федоряк) - доповідь на тему: "Трофічна база Apis mellifera L. на території НПП "Черемоський" в контексті збереження запилювачів", а студент 3 курсу спеціальності "Харчові технології" кафедри хімії та експертизи харчової продукції Михайло Чепурняк (наукові керівники - доцент Анастасія Сачко та доцент Сергій Губський) - доповідь на тему: "Дослідження стабільності емульсійної основи для соусів при зберіганні".

Учасники конференції продемонстрували високий фаховий та науковий рівень досліджень. Вітаємо всіх студентів та наукових керівників з успішним виступом. Бажаємо подальших високих досягнень та творчого розвитку.