Новини

АТЛАС ЗАБОЛОТІВЩИНИ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 24.10.2023

ссНаприкінці жовтня за авторством здобувача другого магістерського рівня вищої освіти зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», ОП «Землеустрій та кадастр» буде надруковано картографічне видання – Атлас Заболотівщини. Зазначений картографічний твір є додатком та реальною апробацією результатів кваліфікаційної магістерської роботи за темою «Науково-методичні основи тематичного картографування засобами ГІС-технологій (на прикладі Заболотівської ТГ)».

читати далі>>>


Заняття в Департаменті містобудівного комплексу

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 10.10.2023

10 жовтня 2023 р. асистент, викладач кафедри геоматики землеустрою та агроменеджменту, Гончерюк Олеся Михайлівна провела заняття з дисципліни Організація землевпорядних робіт для студентів 205 групи, спеціальності 193 Геодезія та землеустрій (ОП "Землеустрій та кадастр") на базі Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради...

читати далі>>>


Soft skills навички на платформі Prometheus

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 28.09.2023

zSoft skills – особисті характеристики, завдяки яким людина може успішно взаємодіяти в команді під час розв’язання будь-яких робочих питань. Дослідницька компанія Wonderlic встановила, що 93% роботодавців вважають такі навички суттєвими в процесі працевлаштування.

читати далі>>>


«Основи землеустрою та організації території»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 27.09.2023

Видано навчально-методичний посібник «Основи землеустрою та організації території»

Викладачами кафедри к.т.н., доц. Гуцулом Тарасом Володимировичем та к.с-г.н, асист. Мирончук Катериною Василівною опубліковано навчально-методичний посібник «Основи землеустрою та організації території».  У виданні наведено основні поняття та положення землеустрою. 

читати далі>>>


Участь у Міжнародній конференції

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 08.07.2023

7 липня 2023 р. на базі Одеського державного аграрного університету відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку геодезії, землеустрою та природокористування». Організаційно конференція працювала за 4 актуальними напрямами: 1. Сучасні виклики топографо-геодезичної діяльності в Україні. 2. Просторовий розвиток територіальних громад: проблеми та шляхи їх вирішення. 3. Кадастр, оцінка та моніторинг земель. 4. Еколого-економічні проблеми природокористування в умовах воєнного стану.

читати далі>>>


Здобуття неформальної освіти

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 13.06.2023

eЗдобувачкою вищої освіти за ОП «Землеустрій та кадастр» першого (бакалаврського) рівня Мариною ГИМПЛЮК на онлайн платформі Prometheus пройдено курс «Оцінка шкоди довкіллю від російської агресії» та одержано відповідний сертифікат. 

читати далі>>>


ПРОДОВЖЕННЯ ПРОФОРІЄНТАЦІЇ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 23.05.2023

1На кафедрі геоматики, землеустрою та агроменеджменту навчально-наукового інституту біології, хімії та біоресурсів відбувся профорієнтаційний захід, який відвідали студенти Кіцманського фахового коледжу ПДУ.

Майбутнім абітурієнтам демонструвалася розроблена освітньо-професійна програма першого (бакалаврського) рівня «Землеустрій та кадастр» та майбутні сфери професійної діяльності. 

читати далі>>>


робоча зустріч з науково-педагогічними працівниками

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 18.05.2023

sd18 травня 2023 р. на платформі Google Meet відбулася робоча зустріч з науково-педагогічними працівниками кафедри геодезії, землеустрою та земельного кадастру Одеського державного аграрного університету – директором факультету геодезії, землеустрою та агроінженерії к.е.н., доц. Малащук Оксаною Степанівною, зав. каф., к.г.н., доц. Леонідовою Іриною Вікторівною, к.е.н., доц. Мовчан Тетяною Вікторівною та ст. викл. Смоленською Лідією Іванівною.

читати далі>>>


ДЕНЬ ВИШИВАНКИ 2023

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 18.05.2023

чВишиванка єднає українців з усього світу, зігріває серця та душі теплом!

Це наша особливість і невід'ємна частина культури!

Нехай це свято зітре кордони і об'єднає українців у кожному куточку планети.

Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. 

читати далі>>>


РЕЄСТРАЦІЯ ЄВІ/ЄФВВ 2023

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 17.05.2023

віДо уваги абітурієнтів, які мають намір вступати на навчання для здобуття ступеня магістра! Реєстрація для складання ЄВІ (єдиного вступного іспиту) та ЄФВВ (єдиного фахового вступного випробування) розпочинається 8 травня та триватиме до 18 год 31 травня 2023 року. 

 

читати далі>>>