Новини

Вітаємо з ювілеєм

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 19.06.2017

1 17 червня 2017 року виповнилося 60 років доктору хімічних наук, професору, академіку Академії наук вищої школи України, завідувачу кафедри хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції Кобасі Ігорю Михайловичу.

читати далі>>>


Chemistry Programs for Foreign Students

Опубліковано: Халавка Юрій Богданович, 18.06.2017

We cordially invite foreign student to enter our

Bachelor, Master and PhD programs in

Chemistry, Chemistry teaching and Food Technology.

Specializations in Solid State Chemistry of Semiconductors, Nanochemistry, Organic Chemistry, Physical Chemistry and Analytical Chemistry are avaliable.

 

 

 

читати далі>>>


Доцент Морозова Т.В. виступила на «Еко Форумі - 2017»

Опубліковано: Зароченцева Оксана Дмитрівна, 10.06.2017

Доцент кафедри екології та біомоніторингу Морозова Т.В. виступила з доповіддю «Біомоніторинг як необхідна складова екологічного моніторингу» на Першому спеціалізованому міжнародному Запорізькому екологічному форумі «Еко Форум - 2017», який відбувся 30 травня – 1 червня 2017 року у м. Запоріжжя

 

читати далі>>>


Вітаємо з присвоєнням вченого ступеня кандидата біологічних наук

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна / Oksana V. Ketsa , 06.06.2017

 

Співробітники кафедри біохімії та біотехнології щиро вітають Ольгу Кушнірик з присвоєнням вченого ступеня кандидата біологічних наук за шифром 03.00.20 – біотехнологія та отриманням диплома.

читати далі>>>


Студентська наукова конференція у Львові

Опубліковано: Никирса Тетяна Дмитрівна, 30.05.2017

Хімчак Марія з дипломом учасника

Студентка кафедри ботаніки, лісового і садово-паркового господарства Хімчак Марія виступила із доповіддю на Студентській науковій конференції «Сучасний стан і перспективи розвитку ландшафтної архітектури, садово-паркового господарства та урбоекології» у Львові. Науковий керівник к.б.н., доц. Ванзар О.М.

Конференція відбулася 26 квітня 2017 року на базі кафедри ландшафтної архітектури, садово-паркового господарства та урбоекології Національного лісотехнічного університету України (НЛТУ України).

читати далі>>>


Вітання молодим наставникам!

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 25.05.2017

Подяки Департаменту освіти і науки отримали к.х.н. Халавка Юрій Богданович асистент кафедри неорганічної хімії твердого тіла та нанодисперсних матеріалів, к.б.н. Буздуга Інна Миколаївна асистент кафедри молекулярної генетики та біотехнології за особистий вагомий внесок у розвиток обдарованої учнівської молоді, якісну підготовку учнів Готинчана Андрія та Волкової Анни до написання та захисту науково-дослідницьких робіт. 

читати далі>>>


Студенти-харчовики дослідили безпечність свіжих овочів

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 23.05.2017

1

Весна – сезон свіжих овочів, перших огірків, зелені, за якою ми так скучили за зиму. Проте потрібно пам’ятати, що споживання ранніх овочів може бути небезпечним, оскільки часто вміст нітратів у них перевищує допустимі значення. За даними ВОЗ саме свіжі овочі являються причиною більшості харчових отруєнь. Частіше за все споживачі страждають через високий вміст нітратів, які в організмі людини перетворюються на небезпечні для людини солі – нітрити.

На лабораторному занятті студенти-харчовики 124 групи

читати далі>>>


BukScienceDays в Чернівцях

Опубліковано: Язловицька Людмила Степанівна, 22.05.2017

 19 травня 2017 року на площі Філармонії відбувся науково-просвітницькому заході «BukScienceDays. Spring-2017», проведений в рамках всеукраїнської акції «Дні науки». Співробітники кафедри молекулярної генетики та біотехнології прийняли активну участь у цьому дійстві, де продемонстрували низку біологічних експериментів. Метою заходу було формування у молоді мотивації до занять науковими дослідженнями, посилення престижу професії науковця-дослідника. 

читати далі>>>


Вітаємо студентів біотехнологів

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 22.05.2017

З 16 по 18 травня на базі Національного університету харчових технологій (м. Київ) відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології. Команда нашого інституту була представлена студентами Краєвською Іванною, Ігнат Каріною (кафедра біохімії та біотехнології) й Скиданович Олександрою (кафедра молекулярної генетики та біотехнології), які посіли ІІ місце серед 15 команд. 

читати далі>>>


Студенти кафедри – призери міжнародної конференції у Кракові

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 21.05.2017

1У стінах Краківської політехніки 25-26 квітня 2017 року відбулась чергова міжнародна студентська конференція “Sesja Studenckich Kół Naukowych USSKN 2017”, в якій взяли участь наші студенти. Конференція проходила у формі секційних засідань, які пройшли на високому науковому рівні, в дусі змістовних дискусій та великим зацікавленням як молодих вчених, так і студентської молоді. З привітальним словом до учасників конференції звернувся декан факультету хімічної технології та інженерії проф. Даріуш Богдал, 

читати далі>>>