Новини

Х з'їзд українського товариства генетиків та селекціонерів

Опубліковано: Язловицька Людмила Степанівна, 09.11.2017

Умань Восени 2017 року в м.Умань відбувся X з’їзд українського товариства генетиків та селекціонерів (УТГіС) імені М.І.Вавилова та асоційована зі з’їздом ХІІ міжнародна наукова конференція «Фактори експериментальної еволюції організмів», присвячена 50-річчю заснування УТГіС та 130-річчю від дня народження М.І.Вавилова. Активну участь на даному форумі прийняли зав.кафедри, проф. д.б.н. Волков Роман Анатолійович та д.б.н.Панчук Ірина Ігорівна. 

читати далі>>>


Осінні роботи в ботанічному саду ЧНУ (практична складова навчання студентів лісового і садово-паркового господарства)…

Опубліковано: Никирса Тетяна Дмитрівна, 23.10.2017


Студенти за роботоюСтуденти спеціальності «Лісове і садово-паркове господарство» під час проведення практичних занять із «Спецпрактикуму» та «Практичної підготовки», серед інших робіт, виконують роботи по догляду за колекціями у ботанічному саду ЧНУ.

читати далі>>>


Благодійний ярмарок до Дня працівника харчової промисловості

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 18.10.2017

1 Днями студенти спеціальності «Харчові технології» вперше в університеті організували та провели свято з нагоди Дня працівника харчової промисловості. Під час свята було проведено благодійний ярмарок, де студенти-харчовики продавали смаколики, власноруч приготовлені з відібраних якісних продуктів.

читати далі>>>


Відбір у фінал «Студент, студентка ЧНУ – 2017»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 18.10.2017

Відібрано фіналістів конкурсу «Студент, студентка ЧНУ – 2017»

17 жовтня у Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбувся півфінал конкурсу «Студент, студентка ЧНУ – 2017». Відповідно до висновків компетентного журі у фінал пройшли 12 конкурсантів.....

читати далі>>>


ТОВ «АНДРЕАС ШТІЛЬ» знову завітало до нас

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 16.10.2017

12 жовтня в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича ЧНУ було проведено ІІ навчально-виробничий семінар-конференція за участі офіційного представництва ТОВ «АНДРЕАС ШТІЛЬ» Україна (ANDREAS STIHL UKRAINE)

 

читати далі>>>


Привітання ювіляру Чорнею Іллі Іллічу

Опубліковано: Никирса Тетяна Дмитрівна, 15.10.2017


Чорней Ілля ІллічШановний Іллє Іллічу!
Прийміть сeрдeчні привітання з ювілeєм від нас - колeг, учнів і друзів!
Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я,  нeвичeрпної eнeргії, нeздоланного оптимізму, рeалізації творчих ідeй і задуманих планів, успіхів і здобутків. Хай щастя завжди будe бажаним гостем у Вашому домі, всі негаразди та проблеми проходять повз, а в житті Вас супроводжують удача і гарний настрій!

читати далі>>>


Асистента кафедри землевпорядкування та кадастру відзначено подякую

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 10.10.2017

Подяка асистенту кафедри землевпорядкування та кадастру інституту біології, хімії та біоресурсів Мирончук Катерині Василівні, за вагомі наукові здобутки.

Вітаємо і бажаємо подальших наукових здобутків. 

читати далі>>>


Опубліковано чернетку робочої програми HORIZON 2020 Nanotechnologies, Advanced Materials, Biotechnology and Advanced Manufacturing and Processing на 2018-2020 роки

Опубліковано: NCP, 09.10.2017

Опубліковано чернетку робочої програми Nanotechnologies, Advanced Materials, Biotechnology and Advanced Manufacturing and Processing на 2018-2020 роки.

читати далі>>>


Покладання квітів

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 09.10.2017

Покладання квітів За доброю традицією, яка склалася в День університету вшанували пам'ять ректорів і проректорів університету, похованих у Чернівцях, покладанням кошиків квітів до надгробків, встановлених на їх могилах та до підніжжя, відновленого у 2015 р. ....

читати далі>>>


Cтуденти та викладачі кафедри екології відвідали виставку Артемія Присяжнюка

Опубліковано: Зароченцева Оксана Дмитрівна, 06.10.2017

Cтуденти та викладачі кафедри екології та біомоніторингу побували на виставці авангардного живопису у стилі абстракціонізму видатного буковинського митця Артемія Присяжнюка. Виставка відбувалася у мистецькому центрі "Вернісаж", директор Куваєва Л.І.

читати далі>>>