Новини

Привітання ювіляру Чорнею Іллі Іллічу

Опубліковано: Никирса Тетяна Дмитрівна, 15.10.2017


Чорней Ілля ІллічШановний Іллє Іллічу!
Прийміть сeрдeчні привітання з ювілeєм від нас - колeг, учнів і друзів!
Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я,  нeвичeрпної eнeргії, нeздоланного оптимізму, рeалізації творчих ідeй і задуманих планів, успіхів і здобутків. Хай щастя завжди будe бажаним гостем у Вашому домі, всі негаразди та проблеми проходять повз, а в житті Вас супроводжують удача і гарний настрій!

читати далі>>>


Асистента кафедри землевпорядкування та кадастру відзначено подякую

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 10.10.2017

Подяка асистенту кафедри землевпорядкування та кадастру інституту біології, хімії та біоресурсів Мирончук Катерині Василівні, за вагомі наукові здобутки.

Вітаємо і бажаємо подальших наукових здобутків. 

читати далі>>>


Опубліковано чернетку робочої програми HORIZON 2020 Nanotechnologies, Advanced Materials, Biotechnology and Advanced Manufacturing and Processing на 2018-2020 роки

Опубліковано: NCP, 09.10.2017

Опубліковано чернетку робочої програми Nanotechnologies, Advanced Materials, Biotechnology and Advanced Manufacturing and Processing на 2018-2020 роки.

читати далі>>>


Покладання квітів

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 09.10.2017

Покладання квітів За доброю традицією, яка склалася в День університету вшанували пам'ять ректорів і проректорів університету, похованих у Чернівцях, покладанням кошиків квітів до надгробків, встановлених на їх могилах та до підніжжя, відновленого у 2015 р. ....

читати далі>>>


Cтуденти та викладачі кафедри екології відвідали виставку Артемія Присяжнюка

Опубліковано: Зароченцева Оксана Дмитрівна, 06.10.2017

Cтуденти та викладачі кафедри екології та біомоніторингу побували на виставці авангардного живопису у стилі абстракціонізму видатного буковинського митця Артемія Присяжнюка. Виставка відбувалася у мистецькому центрі "Вернісаж", директор Куваєва Л.І.

читати далі>>>


Візит проф. Карла Крайльсгайма у рамках українсько–австрійського науково-дослідного проекту

Опубліковано: Зароченцева Оксана Дмитрівна, 04.10.2017

Науковці інституту біології, хімії та біоресурсів ЧНУ (кафедра екології та біомоніторингу і кафедра молекулярної генетики та біотехнології) разом з науковцями інституту зоології Університету Карла Франца м. Грац (Австрія) виконують завдання українсько–австрійського науково-дослідного проекту «Дослідження смертності медоносних бджіл в Україні й Австрії: спільний аналіз даних і факторів ризику, інформаційна підтримка бджолярів».

В рамках згаданого проекту з 26 серпня по 2 вересня відбувся візит проф. Карла Крайльсгайма з метою вивчення практик бджільництва та проблем, з якими стикаються українські бджолярі. 

читати далі>>>


Науково-практичні конференції по актуальним проблемам бджільництва

Опубліковано: Язловицька Людмила Степанівна, 25.09.2017

 Співробітники кафедри молекулярної генетики та біотехнології прийняли участь у роботі з'їзду бджолярів-матководів України (м.Львів, 5 вересня) та міжнародної науково-практичної конференції «Бджільництво як компонент сталого розвитку (м.Хмельницький, 16-17 вересня). 

читати далі>>>


ПОСВЯТА ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКІВ У СТУДЕНТИ 2017!

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 25.09.2017

Посвята — це незабутня подія для кожного студента. Головна мета заходу — познайомити студентів між собою та куратором, викладачами кафедри, залучити до активного і цікавого відпочинку та здорового способу життя.

Цьогоріч свято відбулося 22-23 вересня на базі стаціонару «Шепіт» у мальовничому гірському

читати далі>>>


Бджоли об'єднують польських та українських науковців

Опубліковано: Язловицька Людмила Степанівна, 22.09.2017

pfujkjdjrВ липні 2017 р кафедру молекулярної генетики та біотехнології  відвідав доцент лабoраторії екології та бджільництва кафедри біологічних основ тваринництва факультету біології, тваринництва та біоекономіки Люблінського природничого університету (Польща) Грегожем Борсуком (Grzegorz Borsuk). 

читати далі>>>


До уваги студентів І курсу

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 08.09.2017

З 31.08.2017 року всі студенти першого курсу зареєстровані на сервері Електронного супроводу навчання. До Ваших послуг матеріали у електронній формі з усіх предметів, система он-лайн тестування, електронний журнал з кожної дисципліни і т.п.

Від сьогодні, у Вас є доступ і до "Персонального кабінету студента"  зі всіма його можливостями. Крім студентської поштової скриньки, Вам доступні наступні сервіси: повний пакет Office Online, хмара OneDrive, Azure Active Directory Basic для EDU, School Data Sync, Stream для Office 365, Microsoft Teams, Microsoft StaffHub, Flow для Office 365, PowerApps для Office 365, Azure Rights Management, Microsoft Forms, Microsoft Planner, Sway, Керування мобільними пристроями для Office 365, Yammer для Academic, Skype для бізнесу, SharePoint для навчальних закладів, Exchange Online.

читати далі>>>