Новини

У липні-серпні 2015 року співробітники кафедри проводили комплексні ботанічні дослідження з співробітниками наукових установ НАН України

Опубліковано: Никирса Тетяна Дмитрівна, 28.08.2015

ДідухУ липні-серпні 2015 року у верхів’ях Білого і Чорного Черемошів (на території національних природних парків «Карпатський», «Верховинський» і «Черемоський») та у Дністровському каньйоні (нацональні природні парки «Дністровський каньйон» «Хотинський») співробітники кафедри проводили комплексні ботанічні дослідження з співробітниками наукових установ НАН України

читати далі>>>


До уваги абітурієнтів!

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 14.08.2015

Списки вступників, зарахованих на місця державного замовлення, та рекомендованих до зарахування на навчання за кошти фізичних чи юридичних осіб в межах ліцензованого обсягу

 


Рейтингові списки вступників на всі напрями та спеціальності в нашому інституті

Інформація щодо ліцензованого обсягу прийому, обсягу державного замовлення, поданих заяв, загального конкурсу та конкурсу на бюджет на всі напрями підготовки в нашому інституті (денна форма навчання).

Спеціаліст (денна) (заочна)     Магістр (денна) (заочна)

Бакалавр на основі атестата про ПЗСО (денна форма навчання):

Агрономія - 6.090101 
Біологія - 6.040102 
Біотехнологія - 6.051401 
Геодезія, картографія та землеустрій - 6.080101
Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування - 6.040106 
Харчові технології та інженерія - 6.051701
▪ Хімія - 6.040101

Бакалавр на основі атестата про ПЗСО (заочна форма навчання)

Бакалавр на основі диплома молодшого спеціаліста (денна) (заочна)

Інформація оновлюється щоденно.

читати далі>>>


На 57-му році життя відійшов у вічність наш колега

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 25.07.2015

З почуттям глибокої скорботи повідомляємо, що 24 липня 2015 року на 57-му році життя відійшов у вічність наш колега ‒ доцент кафедри хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції Влодарчик Роман Петрович. Перестало битися серце педагога, організатора та науковця, справжнього громадянина і патріота, люблячого чоловіка, турботливого батька, добропорядного сім’янина, високодуховної й моральної людини. Не можливо знайти слова, які б могли розрадити смуток всіх, хто знав його.

читати далі>>>


Співчуття

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 16.07.2015

Вадим Ситніков

14 липня 2015 року під час виконання бойових завдань в районі Станиці Луганської загинув солдат Вадим Ситніков – чоловік доцента кафедри екології та біомоніторингу Ірини Олександрівни Ситнікової.

Він не мав військових звань і не мріяв  про військову спеціальність. Але без роздумів у тяжку хвилину пішов на захист батьківщини... 

читати далі>>>


Нові здобутки кафедри землевпорядкування та кадастру

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 02.07.2015

Наприкінці червня у Житомирському національному агроекологічному університеті відбулася конференція «20 років аграрній реформі в Україні: досягнення і проблеми». Їй передував однойменний конкурс, організований Інститутом стратегічних оцінок (ІСО) при Президентському фонді Леоніда Кучми «Україна».

читати далі>>>


Увага! Конкурсний відбір наукових проектів

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 01.07.2015

Оголошено конкурсний відбір наукових проектів фундаментальних досліджень, прикладних досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок, виконання яких розпочнеться у 2016 році

читати далі>>>


8 червня – Всесвітній День океанів (World Oceans Day)

Опубліковано: Молдован Ольга Мірчівна, 09.06.2015

 До нашого музею завітало біля 170 відвідувачів. Ознайомитися з різноманіттям фауни Світового океану (і не тільки) мали змогу учні Новоселицького ліцею, Чернівецької ЗОШ №8, Гімназії №7 та ЗОШ с. Підзахаричі Путильського р-ну.

 

 

читати далі>>>


Крок за кроком. Пам`ятник К.Томащуку

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 08.06.2015

Крок за кроком. Пам`ятник К.Томащуку, 2 червня 2015 року.
До благородної справи відновлення пам`ятника першому ректору Чернівецького університета - Костянтину Томащуку
долучились студенти кафедри Землевпорядкування та кадастру Інституту біології, хімії та біоресурсів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

читати далі>>>


5 червня - Всесвітній день охорони навколишнього середовища

Опубліковано: Молдован Ольга Мірчівна, 05.06.2015

Сьогодні на пізнавальних заходах у Зоологічному відділі нашого музею побували 120 відвідувачів! Це студенти І курсу коледжу ЧНУ, учні з Глибоцького ліцею та Чернівецької ЗОШ №12. Підростаюче покоління радує глибокими екологічними знаннями - за ним майбутнє нашої живої планети!

читати далі>>>


Нові здобутки кафедри екології та біомоніторингу

Опубліковано: Зароченцева Оксана Дмитрівна, 25.05.2015


21-22 травня 2015 р. в Інституті екології Карпат НАН України проходила І (ХІІ) Міжнародна наукова конференція молодих учених "Наукові основи збереження біотичної різноманітності".

Вітаємо аспіранта кафедри екології та біомоніторингу Оксану Дзензерську із перемогою у номінації на кращу усну доповідь у секції "Біомоніторинг стану природного середовища"! 

читати далі>>>