Новини

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з біології – 2015

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 27.03.2015

24-26 березня 2015 року на базі Інституту біології, хімії та біоресурсів Чернівецького національного університету проведено Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з біологічних наук.

Урочисте відкриття підсумкової науково-практичної конференції Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт відбулося в Мармуровій залі ЧНУ.

читати далі>>>


Вітаємо з перемогою

Опубліковано: Язловицька Людмила Степанівна, 27.03.2015

 

Колектив кафедри молекулярної генетики та біотехнології вітає наукову групу доцента Панчук Ірини Ігорівни та її вихованку, магістра Колибабу Ірину, за почесне ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з біологічних наук

читати далі>>>


Призначо нового голову Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 26.03.2015

Mart

11 березня 2015 року колективу Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру представлений новий керівник установи – Максим Мартинюк. На посаду Голови він призначений розпорядженням Кабінету Міністрів від 4 березня 2015 року №166-р (за підписом Яценюка А.П.).

Заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Роман Абрамовський, представляючи нового керівника Служби, наголосив, що Максим Мартинюк є досвідченим управлінцем. Зокрема, з 2004 року він опікувався питаннями Державного земельного кадастру, тому добре обізнаний з проблемами і досягненнями галузі.

 

читати далі>>>


Семінар-тренінг «Екологічна освіта та просвіта учнів загальноосвітніх шкіл» - 2015

Опубліковано: Зароченцева Оксана Дмитрівна, 25.03.2015

Ecoosvita-201520 – 22 березня 2015 року проведено навчальний семінар-тренінг для вчителів сільських шкіл «Екологічна освіта та просвіта учнів загальноосвітніх шкіл». Реєстрація учасників та відкриття заходу проходили на кафедрі екології та біомоніторингу ЧНУ ім. Ю Федьковича, практична частина – в резорті «Шешори» (с. Шешори Косівського району Івано-Франківської області).

читати далі>>>


Вітання з Днем землевпорядника

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 14.03.2015

Den zemlevpor

Вітаємо! 
Викладачі кафедри землевпорядкування та кадастру вітають колег і студентів з професійним святом – Днем землевпорядника! Бажаємо здоров’я, наснаги, творчих злетів, професійних здобутків та мирного неба над головою!

читати далі>>>


International Year of Soils 2015

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 02.03.2015

International Year of Soils 2015На підтримку International Year of Soils 2015 студенти нашої кафедри переклали, субтитрували та озвучили українською кілька науково-популярних відеороликів про грунти, та їх планетарну роль.

Запрошуємо до перегляду всіх, хто хоче поглянути на звичне іншими очима. Поговоримо про грунт!

читати далі>>>


День землевпорядника України

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 26.02.2015

14 березня, субота - День землевпорядника України

День землевпорядника України

Професійне свято – День землевпорядника - відзначається в Україні щорічно у другу суботу березня з 1999 року, коли таким чином Указом Президента № 1556/99 була підтримана ініціатива Державного комітету України з земельних ресурсів і Спілки землевпорядників України.

читати далі>>>


ДФФД та DFG конкурс (Ф39)

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 25.02.2015

Державний фонд фундаментальних досліджень (ДФФД) та Німецьке дослідницьке товариство (DFG) оголошують неперервний конкурс (Ф39) спільних проектів фундаментальних досліджень

Відповідно до Протоколу про наміри німецько-української академічної співпраці між Німецьким дослідницьким товариством (DFG) та Державним фондом фундаментальних досліджень (ДФФД) на підставі домовленості про підтримку спільних дослідницьких проектів оголошується неперервний конкурс (Ф39) спільних проектів фундаментальних досліджень з наступних напрямів знань.

читати далі>>>


Спільний конкурс наукових проектів

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 25.02.2015

Державний фонд фундаментальних досліджень (далі - ДФФД) оголошує проведення конкурсу Ф64 – спільний конкурс наукових проектів вищих навчальних закладів, наукових установ Національної академії наук та національних галузевих академій наук України

читати далі>>>


Члени гідробіологічного гуртка в нашому музеї

Опубліковано: Молдован Ольга Мірчівна, 20.02.2015

У заході, присвяченому Всесвітньому ДНЮ КИТІВ, взяли участь учні ліцею №2 - члени гідробіологічного гуртка (керівник Наталія Андріївна Голубенко).

У всьому світі 19 лютого відзначається Всесвітній день захисту морських ссавців або ДЕНЬ КИТІВ (World Whale and Dolphin Day). 

читати далі>>>