Новини

Успіх на Олімпіаді з агрономії

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 20.05.2015

Достойно представила рідну кафедру на ІІ етапі Всеукраїнської студентської Олімпіади зі спеціальності "Агрономія" студентка 4-го курсу Інна Червоногродська.

Цьогорічний науковий форум проходив на базі Миколаївського національного аграрного університету з 12 по 14 травня.  Серед 75 студентів – учасників олімпіади, які представляли понад 16 вищих навчальних закладів України, вона була відзначена Грамотою за кращі теоретичні знання з дисципліни "Рослинництво". 

читати далі>>>


Студентська конференція

Опубліковано: Дійчук Володимир Васильович, 20.05.2015

Студентська конференція13-14 травня 2015 року в інституті відбулась щорічна студентська наукова конференція. У секції «Хімічні науки» було представлено 27 усних доповідей. В конференції взяли участь студенти 3-го, 4-го та 5-го курсів.

читати далі>>>


Студентська науково-практична конференція: кафедра екології та біомоніторингу

Опубліковано: Зароченцева Оксана Дмитрівна, 19.05.2015

У четвер 14 травня 2015 року на кафедрі екології та біомоніторингу відбулася щорічна Студентська науково-практична конференція. Студентами 3-5 курсів кафедри було представлено 14 доповідей.

читати далі>>>


Студентська науково-практична конференція

Опубліковано: Никирса Тетяна Дмитрівна, 19.05.2015

Студентська конференція -2015

13 травня 2015 року на кафедрі ботаніки, лісового і садово-паркового господарства відбулась щорічна студентська конференція.  До уваги присутніх на конференції було представлено 24 доповіді. Найкращими були відмічені доповіді 3 студентів.

читати далі>>>


ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Регіональні аспекти флористичних і фауністичних досліджень»

Опубліковано: Никирса Тетяна Дмитрівна, 19.05.2015

Путила

 24-25 квітня 2015 року відбулась ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Регіональні аспекти флористичних і фауністичних досліджень», що проходила у НПП «Черемоський» на базі оздоровчо-відпочинкового комплексу «Хутір «Тихий»» (с. Сергії Путильського району Чернівецької області), серед організаторів якої була кафедра ботаніки, лісового і садово-паркового господарства ЧНУ.

читати далі>>>


Студентська науково-практична конференція

Опубліковано: Язловицька Людмила Степанівна, 14.05.2015

сем 13.05.2015 р.на кафедрі молекулярної генетики та біотехнології відбулася щорічна  науково-практична студентська конференція на якій було представлено 16 доповідей, з який 5 були відмічені як найкращі.

 

читати далі>>>


Студенти достойно представили Alma Mater

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 07.05.2015

Студенти Інституту біології, хімії та біоресурсів взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з біології, яка проходила на базі Житомирського державного університету імені Івана Франка. Честь університету представляли студенти 4-го курсу Додяк Христина та Іваніщук Людмила.

 

 

читати далі>>>


ВІТАЄМО

Опубліковано: Язловицька Людмила Степанівна, 30.04.2015

іі

ВІТАЄМО ПАНЧУК ІРИНУ ІГОРІВНУ з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступення доктора біологічних наук за спеціальністю 03.00.22 - молекулярна генетика  на тему: "ЗакономірностІ експресії генів антиоксидантної системи та білків-шаперонів рослин в онтогенезі та за дії стресу"!

Бажаємо подальших успіхів і творчої наснаги!.

Колектив кафедри молекулярної генетики та біотехнології.

читати далі>>>


Методичний семінар кафедри біохімії та біотехнології

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 30.04.2015

29 квітня 2015 року на кафедрі біохімії та біотехнології відбувся методичний семінар «Диференційованний підхід у викладанні навчальних дисциплін студентам різних напрямів і спеціальностей». Звітували д.б.н., доцент Шмараков І.О., к.б.н., доцент Кеца О.В. та к.б.н., доцент Худий О.І.

читати далі>>>


Магістранти кафедри біохімії та біотехнології взяли участь у Конференції-конкурсі молодих учених

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна, 29.04.2015

 23-24 квітня 2015 року магістранти кафедри біохімії та біотехнології взяли участь у Конференції-конкурсі молодих учених "Актуальні проблеми біохімії та біотехнології-2015", яка проводилась на базі Інституту біохімії ім. О.В. Палладіна Національної Академії Наук України.

читати далі>>>