Новини

«Мені б зачерпнути неба…»

Опубліковано: Зароченцева Оксана Дмитрівна, 03.02.2024

31.01.2024 року в Червоній залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбувся вечір пам’яті «У вічному злеті» присвячений льотчику-випробувачу, першому космонавту Незалежної України, Герою України, Почесному доктору ЧНУ, почесному чернівчанину Леоніду Каденюку.

читати далі>>>


Девелопмент нерухомості: інновації та трансформації

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 02.02.2024

IIІ Міжнародна науково-практична конференція «Девелопмент нерухомості: інновації та трансформації» 23-24 травня 2024 року в Київському національному університеті будівництва і архітектури(КНУБА) пройде IIІ Міжнародна науково-практична конференція «Девелопмент нерухомості: інновації та трансформації». 

читати далі>>>


Інженерний курс «Народний FPV»

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 02.02.2024

cНа освітній платформі Prometheus з'явився новий безкоштовний курс «Народний FPV», який спрямовано на поширення знань про технології; посилення галузі БПЛА новими спеціалістами; підтримку локальних ініціатив зі збірки FPV. Програма курсу структурно організована у вигляді 7 окремих модулів загальною тривалістю 8 годин. 

читати далі>>>


ІДЕЇ ТА НОВАЦІЇ В СИСТЕМІ НАУК ПРО ЗЕМЛЮ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 02.02.2024

чХ Міжнародна наукова конференція молодих вчених «ІДЕЇ ТА НОВАЦІЇ В СИСТЕМІ НАУК ПРО ЗЕМЛЮ» 23-24 травня 2024 року відбудеться Х Міжнародна наукова конференція молодих вчених «ІДЕЇ ТА НОВАЦІЇ В СИСТЕМІ НАУК ПРО ЗЕМЛЮ» в режимі онлайн. Участь – безкоштовна....

читати далі>>>


Профорієнтаційний марафон–2024 розпочався!

Опубліковано: Зароченцева Оксана Дмитрівна, 26.01.2024

19.01.2024 відбулася зустріч з учнями 9-11 класів Стецівського ліцею сусідньої Івано-Франківської області. Учні мали унікальну можливість поспілкуватися з викладачами та студентами кафедри екології та біомоніторингу, дізнатися більше про специфіку цієї галузі та отримати корисні поради для майбутнього вибору професії.

читати далі>>>


ННІБХБ має таланти

Опубліковано: Нікорич Володимир Андрійович, 25.01.2024

Талановиті та активні, творчі та сміливі, сповнені енергії та не байдужі. І все це про наших студентів. Їм вдається поєднувати навчання, виконання наукових робіт та при цьому самореалізовуватися, брати активну участь громадському та культурному житті університету. В цьому їм допомагає Центр культури та дозвілля ЧНУ. Своїми колядками учасники ЦКіД  вітали адміністрацію та співробітників ЧНУ з новорічними святами, долучаються до численних благодійних акцій зі збору коштів на потреби ЗСУ, беруть участь у творчих конкурсах та  урочистих заходах, декламують вірші.

читати далі>>>


Неформальна освіта

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 24.01.2024

іНа освітній онлайн платформі асинхронного дистанційного навчання Coursera, доступний безкоштовний курс від Університету Нового Південного Уельсу (Австралія) та Товариства Геонаук і Дистанційногого зондування «Одержання, аналіз та застосування зображень Дистанційного зондування». Цей курс передбачає дослідження по зображеннях земної поверхні, одержаних із космосу або БПЛА.

читати далі>>>


Міжнародна науково-практична конференція GeoPoint 2024

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 20.01.2024

ы   7-8 березня 2024 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування (м. Київ, вул. Васильківська, 17) на базі факультету землевпорядкування відбудеться Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, студентів та аспірантів «Землеустрій і топографічна діяльність в умовах війни та післявоєнного відновлення і зміни клімату». Робота конференції запланована за трьома секціями:                                                                                                                                         

читати далі>>>


Магістри-екологи отримали дипломи!

Опубліковано: Зароченцева Оксана Дмитрівна, 19.01.2024

16 січня у Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича 16 випускників кафедри екології та біомоніторингу, які навчался за спеціальністю 101 Екологія отримали дипломи і вже незабаром поповнять лави різних структур як висококваліфіковані фахівці, де працюватимуть на благо нашої держави та покращення її екологічної ситуації. Бажаємо усім ВАМ, дорогі наші випускники, здійснення мрій і бажань, втілення задумів та планів під мирним небом вільної незалежної України! 

читати далі>>>


Магістри ННІБХБ - 2023. Вручення дипломів

Опубліковано: Стус Юля Валеріївна, 17.01.2024

 16.01.2024. у Мармуровій залі ЧНУ імені Юрія Федьковича відбулось урочисте вручення дипломів випускникам магістратури 2023 р. ННІБХБ.

Серед інших кафедр – випускники кафедри біохімії та біотехнології, які навчались за освітньою програмою «Біохімія та лабораторна діагностика».

читати далі>>>