Новини

Воркшоп iз дистанційних методів дослідження рослинного покриву

Опубліковано: Никирса Тетяна Дмитрівна, 26.05.2021

Буджак В.В.У рамках реалізації проєкту 2020.01/0140 «Трав'яні біотопи України загально-європейського значення: сучасний стан, масштаби втрат та стратегія збереження в умовах глобальних кліматичних змін і антропогенної трансформації довкілля» доцент кафедри Василь Буджак 17-18 травня 2021 року брав участь у воркшопі з дистанційних методів дослідження рослинного покриву з використанням дронів.

читати далі>>>


Відзначення буковинських науковців

Опубліковано: Никирса Тетяна Дмитрівна, 21.05.2021

нагородження Олени Волуци14 травня 2021 року напередодні Дня науки у Департаменті освіти і науки обласної державної адміністрації за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки відзначили почесними грамотами, дипломами та подяками 12 найкращих буковинських науковців, серед яких завідувач Гербарію - Олена Волуца ...

читати далі>>>


Кафедра молекулярної генетики та біотехнології вітає всіх з Днем Вишиванки!

Опубліковано: Діденко Наталія Олександрівна, 20.05.2021

Сьогодні, 20 травня, співробітники кафедри молекулярної генетики та біотехнології зустрілись on-line, щоб привітати один одного з нагоди свята Дня Вишиванки, яке було започатковане в нашому рідному місті Чернівці.

 

читати далі>>>


Академічна доброчесність

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 20.05.2021

19 травня 2021 року кафедра землевпорядкування та кадастру взяла участь у вебінарі з академічної доброчесності на тему "Об'єктивність оцінювання як елемент академічної доброчесності" для співробітників Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

читати далі>>>


Вітаємо співробітників кафедри з поченими нагородами

Опубліковано: Діденко Наталія Олександрівна, 20.05.2021

 Вітаємо з співробітників кафедри молекулярної генетики та біотехнології Ірину Панчук, Інну Буздугу та Лесю Тимочку з отриманням почесних нагород від Малої Академії Наук України та Чернівецької Обласної Державної Адміністрації. 

 Бажаємо творчих злетів та натхнення у подальшій роботі!

читати далі>>>


Вітаємо з успішним захистом кандидатської дисертації

Опубліковано: Костюк Уляна Іванівна, 19.05.2021

Щиро вітаємо співробітницю Природничого музею ПОП'ЮК Яну Анатоліївну з   успішним захистом кандидатської дисертації  "Палеогеографічні умови формування низьких терас Середнього Подністер'я та Верхнього Попруття (за фауною молюсків)".  Науковий керівник - д. геогр. н., проф.  Б. Т. Рідуш.  Захист відбувся 13 травня 2021 року на засіданні спеціалізованої вченої ради при Київському національному університеті імені Тараса Шевченка (м. Київ). 

читати далі>>>


Міжнародний день музеїв – 2021

Опубліковано: Костюк Уляна Іванівна, 18.05.2021

Щорічно, 18 травня, відзначають Міжнародний день музеїв. Цей рік є для нас особливим, оскільки Природничому музею Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича виповнюється 145 років із дня заснування. Цьогоріч наш Музей, всупереч сучасним умовам пандемії, відзначив традиційне свято музейництва - вперше в незвичному онлайн-форматі.

читати далі>>>


СТАНДАРТ 193 - Геодезія та землеустрій

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 14.05.2021

3Наказом Міністерства освіти і науки України від 11.05.2021 № 517 затверджено стандарт вищої освіти за спеціальністю 193 "Геодезія та землеустрій" галузі знань 19 "Архітектура та будівництво" для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

читати далі>>>


Студентка кафедри біохімії та біотехнології – призер конкурсу-конференції наукових робіт

Опубліковано: Кеца Оксана Віталіївна / Oksana V. Ketsa, 12.05.2021

Магістрантка кафедри біохімії та біотехнології Інституту біології, хімії та біоресурсів Урсатий Марія стала призером конкурсу на кращу усну доповідь секції «Біохімія» ХVІІ Міжнародної наукової конференції «Молодь і поступ біології», що відбулася 19-20 квітня у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Студентка нагороджена дипломом ІІ ступеня за роботу «Співвідношення редокс-форм убіхінону в мітохондріях нирок щурів за умов різної забезпеченості раціону нутрієнтами» (науковий керівник – к.б.н., доцент кафедри біохімії та біотехнології Волощук О.М.).

читати далі>>>


УВАГА !!! Реєстрація на ЄВІ

Опубліковано: Казімір Іван Іванович, 11.05.2021

3РЕЄСТРАЦІЯ НА ЄВІ (Єдиний вступний іспит з іноземної мови) Для реєстрації в університеті для складання Єдиного вступного іспиту з іноземної мови (ЄВІ) потрібно з 11 травня до 3 червня 2021 року надіслати на одну з адрес електронної пошти (вказано в таблиці нижче) електронні копії таких документів:

читати далі>>>